Tekstforfatter. Copywriter. Skaber af indhold.

Jeg hedder Lotte Koch og er indehaver af Skrivefirmaet. Skrivefirmaet leverer  har eksisteret i mere end 5 år og har både små og store kunder i hele Danmark.

Facts om Skrivefirmaet

  • Jeg har i flere år beskæftiget mig med markedsføring af  it-produkter og b2b-produkter. Jeg har været ansvarlig for den digitale markedsføring hos en dansk software-virksomhed og har siddet i en udviklingsafdeling og været ansvarlig for et team af skribenter.
  • Jeg ved, hvad der kræves, når der skal udvikles idéer og koncepter og skrives tekster til digitalt indhold  via hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve, e-mail kampagner og online pressemeddelelser.
  • Jeg er nysgerrig, grundig, opfindsom og ikke bange for tekniske emner. Derfor forstår jeg videreformidle det komplicerede, så kunderne bliver interesserede og nysgerrige og vil vide mere.
  • Jeg skriver tekster både på dansk og engelsk.
  • Jeg er uddannet Cand.Mag. i engelsk og historie og har suppleret med efteruddannelse på Master i IT med fokus på digital kommunikation. Desuden har jeg taget kurser i Google Adwords, Google Analytics, online kommunikation med mere.

Du kan se detaljer om mine tidligere jobs og min uddannelse på LinkedIn. Men det bedste er selvfølgelig at kontakte Skrivefirmaet, hvis du vil vide mere.