SEO tekster med mening

SEO tekster – eller søgemaskineoptimerede tekster – hjælper dine kunder med at finde din virksomheds produkter og serviceydelser på nettet. Men hvad sker der, når kunderne først er kommet ind på siden? Forsvinder de igen, fordi teksterne ikke klart og tydeligt kommunikerer fordelene ved netop dine produkter?

Søgemaskineoptimeret tekst skal som al anden tekst være sælgende og fremhæve fordelene ved produkterne. For selvom din hjemmeside skal dukke op i en Google søgning, så er det jo ikke Google, der køber  produkter og ydelser. Dine tekster skal henvende sig til mennesker og ikke maskiner.

Det betyder at indholdet på din hjemmeside skal være nyttigt for de besøgende. Det skal motivere dem til at kontakte din virksomhed og købe dine produkter.  Samtidig skal overskrifterne og teksterne naturligvis indeholde præcist de nøgleord, der er væsentlige for jeres forretning.

SEO tekster, der er lidt anderledes

Som SEO tekstforfatter forstår jeg, at det er en balancegang at opfylde kravene til SEO optimering og kravene til indhold af høj kvalitet. Det nytter ikke at pakke teksten ind i nøgleord, så den fremstår uforståelig. Kommunikationen på hjemmesiden skal være skarp, informerende og overtalende.

Hvis din virksomheds hjemmeside får mange besøg men få henvendelser, er det måske indholdet, der skal ændres på. Så kontakt Skrivefirmaet for at få et tilbud på nyt indhold eller redigering og optimering af de nuværende tekster. Jeg leverer tekster både på dansk og engelsk.

Når du vælger Skrivefirmaet til at levere webindhold får du to ting, som er fundamentale for din hjemmesides succes:

  • Indhold af høj kvalitet, som er af værdi for de besøgende på siden.
  • Tekster der er søgemaskineoptimerede med de nøgleord der er vigtige for din virksomhed.

Tekstforfatter eller ghostwriter til sociale medier

Få en online tekstforfatter til at skrive indhold til din virksomheds Facebook-side, Twitter-profil eller gruppe på LinkedIn, hvis du ikke selv har tid.

Jeg kan sørge for, at der regelmæssigt kommer nyt indhold på din virksomheds foretrukne sociale medier. Sammen finder vi ud af, hvilken type indhold I har brug for, og vi udarbejder en plan for udgivelse. Kontakt mig for at høre nærmere.