Kontakt Skribenten

Kontakt

Mangler du en skribent? Så kontakt Skrivefirmaet

Jeg udfører opgaver i Aarhus, København og resten af Danmark. Mit kontor er i Aarhus, men jeg starter gerne bilen eller tager toget for at besøge andre dele af landet. Og selvfølgelig kan vi også mødes på telefon, e-mail, Skype, Slack eller Zoom.   Hvis der er tale om større projekter eller et længerevarende samarbejde, er det en rigtig god idé at mødes ansigt til ansigt.

Tekstforfatter i Aarhus og resten af Danmark

Husk, jeg skriver selv indholdet. Med en god briefing og grundig research er jeg klar til at gå i gang.  Jeg outsourcer ikke skrivningen til andre, men til gengæld benytter jeg gerne en ekstern korrekturlæser (både til dansk og engelsk). Med mindre det er fortroligt materiale, jeg sidder med.

Ring eller skriv. Hvorfor vente?

Hvis du har brug for en tekstforfatter til en konkret opgave, så ring eller skriv til mig. Så tager vi en snak om, hvad det er for tekster, din virksomhed har behov for, hvem målgruppen er, hvordan stilen skal være – og hvad din deadline er.

Hvis du gerne vil se eksempler på mit arbejde, så fortæl mig lidt om, hvilken type projekt du har i tankerne, så jeg kan sende nogle relevante eksempler. Der er jo forskel på, om du skal have tekster til en hjemmeside, en kundehistorie eller til et produktblad.

Sådan får du fat i Skrivefirmaet

Kontakt Skrivefirmaets tekstforfatter

Ring: +45 6166 0691
Skriv: info@skrivefirmaet.dk
Skype: lotte-koch
Besøg: Bakketoften 3, DK 8541, Skødstrup